WILE 26 nedvességmérő

91.350 Ft (bruttó: 116.015 Ft)

A széna és szalma tönkre megy, ha túl nedves, veszélyesen felmelegedhet. A készülék használatával meggyőződhetünk arról, hogy a bálázott széna elég száraz-e a biztonságos tároláshoz, vagy szükség van további szárításra.

Széna-szalma nedvesség- és hőmérsékletmérő készülék

A Wile-26 készüléket gazdálkodók részére fejlesztették ki a széna és a silózott termény nedvességtartalmának valamint hőmérsékletének meghatározására. Kiválóan használható a gazdaságokban a száraz széna, a kazlazott vagy bálázott széna, valamint a silózott anyag nedvességtartalmának mérésére.

Mérési pontosság:

A Wile-26 nedvességmérő készülék mérési módszere bebizonyította, hogy a lehető legpontosabb eredményt adja, mind a kazlazott mind a bálázott széna vagy egyéb szálas takarmány esetén. Szokatlanul széles mérési tartománya alkalmassá teszi a készüléket száraz széna és besilózott anyag mérésére egyaránt.
A széna nedvességtartalma, különösen a kazlazotté igen változó, ezért a megbízható mérési eredményhez több mérés szükséges, s ezek átlagolt értéke adja a valós eredményt. A készülék tárolja memóriájában az egyes mérések eredményeit és azokat automatikusan átlagolja.
A bálázott széna vagy a siló sűrűsége is befolyásolja a mérési eredményt. Ezért a készülék beszámít egy sűrűségi értéket a mérési eredménybe.

A Wile-26 jellemzői:

  • könnyen olvasható kijelző
  • a bálasűrűség beszámítása az eredménybe
  • mérés egyetlen gombnyomással
  • automatikus kikapcsolás
  • választható mérőszondák

Mérési tartomány:

  • bálázott széna: 10 – 73 % nedvességtartalom
  • kazlazott széna: 13 – 85 % nedvességtartalom
  • Pontosság:  +/-2 % átlagos körülmények között
  • Hőmérséklet-mérési tartomány a Wile 651 szondával 0-60º C fok között
A Wile-26 készüléket kiegészítő szondák nélkül szállítjuk, a felhasználó választhatja meg, hogy a céljainak legmegfelelőbb szondát/szondákat válassza ki. Négy különböző típusból lehet választani.

Kazlazott széna vagy siló mérése:

A W-253 típusú mérőedénnyel a kazlazott széna vagy silózásra szánt egyéb anyagból vehet mintát a nedvességméréshez. A mérés a szonda csúcsa és az edény alja közötti tartományban történik.

Bálázott széna vagy siló mérése:

A W-251 és a W-252 bálaszondák használhatók a bálázott anyag nedvességmérésére. A W-251 50 cm, a W-252 90 cm hosszú.  Száraz szénához a W-251 szonda a legalkalmasabb. A betárolt siló mérésénél a bálamérettől függ, melyik szondát használjuk. E szondák ugyanúgy rozsdamentes acélból készültek és a csúcsnál mérik a nedvességtartalmat.

Széna vagy siló hőmérsékletmérése:

A W-651 mérőszonda a készülék alsó részéhez illeszthető és a széna vagy siló mellett egyéb anyagok pl. gabona méréséhez is használható. A szonda a nedvességmérővel párhuzamosan is használható. Rozsdamentes acélból készült, a hossza 95 cm, kényelmesen használható.  A hőfokot a szonda csúcsánál méri.

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Tegye fel bátran kérdéseit a termékkel kapcsolatban, szakértőink készséggel állnak rendelkezésére! Használja a kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeink bármelyikén!

Telefonon:

+36 42 500 166

+36 30 218 2210

 

E-mailben:

info@konzumtrade.hu

Személyesen előre egyeztetett időpontban:

4400 Nyíregyháza, Tiszavasvári út 1.

Kosár

Call Now Button