WILE 200 Coffee nedvességmérő

187.000 Ft (bruttó: 237.490 Ft)

Ennek a terméknek végleges ára a deviza árfolyamoktól függően eltérhet!

 A Wile 200 Coffee gyorsan és pontosan méri a kávé és a kakaóbab nedvességtartalmát, hektolitertömegét és hőmérsékletét. 

A pontos mérési eredmények csökkentik az alul- vagy túlszárítás esélyét.
Gyorsan, akár 7 másodperc alatt megjelenik a mérési eredmény!

Pontos és megbízható mérési eredmény
A W200 kávémérő egyértelműen nagyobb mintatartóvalrendelkezik, mint sok más mérő. A nagy mintaméretnek köszönhetően átfogóbb mintát kap a mérendő babról, az egyes babok nem adnak hamis eredményeket.

A könnyen kezelhető, megvilágított LCD kijelzővel ellátott mérő vezeti a felhasználót, megbízható mérési eredményeket tesz lehetővé még kevésbé tapasztalt felhasználó számára is

A súlykompenzáció kiegyenlíti a kávé- és kakaóbab belső fajtakülönbségeit és a szezonális változásokból adódó szerkezeti eltéréseket.

Hektoliter tömeg mérés
A nedvességmérési eredmény mellett a W200 Coffee minden mérésnél az aktuális hektolitertömeget is megmutatja: többé nincs szükség külön hektolitersúlymérésre.

Könnyen kezelhető
Kiváló könnyű használat

A Wile 200 kávémérő használata nem igényel erőt: csak töltse meg a mérő tetejére erősített átlátszó csészét, engedje ki a kávészemeket a mérőkamrába, a beépített kefével távolítsa el a fölösleget. A fölösleges mennyiség beleesik a mérőpohár körüli vályúba.

A W200 Coffee-val történő mérés gyors: a mérőműszer nem igényel tisztítást a mérési műveletek között, szemben például az őrlőmérőkkel.

A készlet tartalma:
Mérőeszköz
Hordtáska és hordszíj
Elemek
USB kábel
Kezelési útmutató.

A nedvességmérés tartománya pörkölt kávénál 2%-tól kezdődik, zöldkávé, pergamenkávé esetében 24%-ig terjed. A kakaó mérési tartománya 3% és 18% között van. 

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Tegye fel bátran kérdéseit a termékkel kapcsolatban, szakértőink készséggel állnak rendelkezésére! Használja a kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeink bármelyikén!

Telefonon:

+36 42 500 166

+36 30 218 2210

 

E-mailben:

info@konzumtrade.hu

Személyesen előre egyeztetett időpontban:

4400 Nyíregyháza, Tiszavasvári út 1.

Kosár

Call Now Button