ja_mageia

minigac

A DICKEY-john mini GAC és a mini GAC Plus kiemelkedő pontosságú nedvességmérők

  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Köszöntjük a Konzum Trade Kft. honlapján
MFT26 PDF Nyomtatás E-mail

A mérés elvi alapjai: Az esésszám vizsgálatára alkalmas berendezések a sütés során lejátszódó, kémiai reakciót modellezik. A mérés során a meghatározott mennyiségű vízzel összekevert liszt szuszpenziót 100°C-os vízfürdőn megadott ideig keverik, mialatt a liszt keményítőfrakciója elcsirizesedik, a szuszpenzió gél állapotot vesz fel. Attól függően, hogy mekkora a liszt alfa-amiláz-aktivitása, a gél erőssége változik. Az így elgélesített liszt szuszpenzión, egy szabadon eső, meghatározott átmérőjű rudat engednek át. Az esésszám az az időintervallum másodpercben, mely alatt e rúd adott távolságot megtesz a liszt szuszpenzióban. Minél magasabb a minta amiláz-aktivitása, annál gyengébb szerkezetű a keményítő gél, és annál rövidebb idő alatt teszi meg a megadott távolságot a szabadon eső mérőrúd. Így magas esésszám értékhez kicsi, míg alacsony esésszámhoz nagy amiláz aktivitás tartozik.

Bővebben...
 
Ovuláció ellenőrző készülék PDF Nyomtatás E-mail

Ovuláció ellenőrző készülék - Konzum Trade Kft

Könnyen, kényelmesen kezelhető készülék az optimális inszeminációs vagy fedeztetési idő megállapítására szolgál. Használatával elkerülhetőek a sikertelen fedeztetések, amivel idő és költség takarítható meg. 
A készülékkel a hüvelyváladék elektromos ellenállásának megváltozását lehet mérni. Ez lehetővé teszi a tenyésztő számára az ovuláció időpontjának pontos, egyszerű és gyors megállapítását.
Bővebben...
 
Mastitis detektor-Tőgygyulladás vizsgáló PDF Nyomtatás E-mail

Tőgy-gyulladásvizsgáló készülék

Konzum Trade Kft - Tőgy-gyulladásvizsgáló Ez a kis hordozható készülék a tőgy-gyulladásának korai, szimptómák nélküli stádiumban történő megállapítására szolgál. A készülékkel a szarvasmarha állomány ideális egészségi állapotban tartható és folyamatosan a legjobb minőségű tej nyerhető.
Bővebben...
 
Animal Profi PDF Nyomtatás E-mail

ANIMALprofi

Hordozható ultrahangos szkenner vemhességvizsgálatra a kis és nagy testű állatok számára.
Ez az első olyan professzionális ultrahangos szkenner, amely magába ötözi a hordozhatóságot, a kiváló képminőséget és az extra ütésállóságot
Kis mérete és súlya a legnehezebb körülmények között is kényelmessé teszi a használatát.
Rektális és abdominális szondával is használható.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 2
Ma 2018. szeptember 25., kedd, Eufrozina és Kende napja van. Holnap Jusztina napja lesz.
Ulti Clocks content

Laboratóriumi darálók

 

 

 

 

 


Cookie-kat használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk honlapunkon. Adatvédelmi szabályzat. Amennyiben nem járul hozzá a cookie-k használatához, kérem zárja be az oldalt.

Mintafeldolgozó automaták

Mintaosztók

Halomhőmérő

Labortóriumi szárítószekrények