ja_mageia

gac2100 agro

GAC 2100 Agri legkorszerűbb analitikai mérőműszerek közé tartozik, amely már a 21.század követelményei szerint készült

  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Bemutatkozás

 

A Konzum Trade Kft. 1991-ben alakult, export-import vállalkozásként. Kezdetben mezőgazdasági termékekkel kereskedett, amely maga után vonta a szükséges eszközök és berendezések, valamint az ide vonatkozó szabványok és előírások megismerését. A nemzetközi és hazai piacon ugyanakkor egyre inkább előtérbe került a termények minőségének a vizsgálata. Ezt a felmerült igényt igyekszik a Konzum Trade Kft. 1998 óta kielégíteni. Termékpalettánkban megtalálható minden olyan eszköz és berendezés, amely a gabonák minőség-vizsgálata során igényként felmerülhet akár kisebb, akár több ezer hektáros gazdaságokban, valamint a laboratóriumi vizsgálatok során.
Kínálatukban szerepelnek a mintavétel és a raktározás során szükséges termékek, úgy, mint mintavételi zacskók, rosták, kézi mintavevők, halom-hőmérők, vagy az európai vezető terméket képviselő HERON automata mintavevő, valamint a mintát emberi kéz érintése nélkül elemző feldolgozó rendszerek. A további minőségvizsgálatokhoz hordozható és telepített nedvességmérőket és nagy értékű NIR/NIT infra analizátorokat, laboratóriumi mérlegeket, szárítószekrényeket, darálókat biztosít
A Konzum Trade Kft. számára fontos szempont, hogy a saját termékek mellett kiváló laboratóriumi és méréstechnikai műszereket is kínáljon.
 

A berendezések átadásánál a személyzet szakszerű betanítása, ezt követően pedig a folyamatos szervizszolgáltatás biztosított.

 

 

 
Ma 2018. május 21., hétfő, Konstantin napja van. Holnap Júlia és Rita napja lesz.
Ulti Clocks content

Laboratóriumi darálók

Belépés 

 

 

 

 


Mintafeldolgozó automaták

Mintaosztók

Halomhőmérő

Labortóriumi szárítószekrények